Autobedrijf Rob Kuiper breidt uit!

Voorschoten – Eigenaren Pascal en Denise van der Star van Autobedrijf Rob Kuiper bevalt het prima in de Dobbewijk. Sterker, de garage wordt uitgebreid zowel fysiek als online. Per 1 juni is er een gloednieuwe website en  per 1 juli wordt de bandenhal in gebruik genomen.

En daarmee gaat een wens van Pascal en Denise in vervulling. “De hal is 200 m2 groot en wordt volledig voor banden gereserveerd. Naast de opslag komen er twee bruggen voor snelservice. Autobezitters kunnen op afspraak langs komen en binnen 20 minuten zijn de banden verwisseld. Dat is vooral heel erg handig als zomer- en winterbanden moeten worden omgewisseld.”

Alle merken

De werkplaats blijft dan vrij voor reparatie, onderhoud en apk-keuringen. “We zijn gespecialiseerd in automerk Peugeot”, gaat Pascal verder. “In de showroom staan altijd verschillende occasions maar de werkplaats is voor alle merken auto’s. We hebben inmiddels vier monteurs en als het erg druk is kan ik ook nog inspringen”, lacht Pascal die zijn carrière als automonteur begon in Lisse. Pascal houdt zich over het algemeen bezig met de verkoop van occasions. Zijn vrouw Denise doet de administratie.

Website

Het stel heeft besloten de naam Rob Kuiper voorlopig aan te houden. “Die naam is in vrijwel heel Voorschoten bekend. Misschien wordt het in de toekomst wel anders maar vooralsnog blijft het zo.” De twee hebben eerst vooral geïnvesteerd in een nieuwe website. “De nieuwe site is aangepast voor gebruik op smartphone en tablet”, vertelt Denise. “En is wat meer gebruiksvriendelijk en overzichtelijker geworden. Natuurlijk blijft het mogelijk om online een afspraak te maken voor de werkplaats en kunnen ook de occasions via de site worden bekeken maar de indeling is anders.”

Webshop

Nieuw is ook de webshop die in de loop van het jaar in gebruik wordt genomen speciaal voor gebruikte onderdelen van Peugeot. “De prijzen voor nieuwe onderdelen zijn de laatste jaren enorm gestegen”, gaat Pascal verder. “Daarom ben ik een tijdje geleden al begonnen om goede gebruikte onderdelen  te verzamelen”. Deze onderdelen worden via de webshop verkocht maar kunnen op verzoek van de klant ook gebruikt worden bij een reparatie in de garage. Dat scheelt toch behoorlijk in de kosten.

Service en klantvriendelijkheid staat nog altijd hoog in het vaandel bij Autobedrijf Rob Kuiper. De garage is erkend leerbedrijf en BOVAG gecertificeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *