Doe een vakantiecheck voordat u vertrekt

Vakantiecheck

Bent u van plan om aankomende zomer met de auto op vakantie te gaan? Dan is het natuurlijk wel zo prettig als u met een gerust gevoel naar uw vakantiebestemming kunt afreizen. Laat uw auto daarom eerst even checken voor u vertrekt!

Vakantiecheck

Als u weet dat uw auto in goede staat verkeert, zit u een stuk geruster achter het stuur. Daarom voeren wij graag een vakantiecheck uit voordat u op vakantie gaat. De bandenspanning, de autoruiten, de ruitenwisservloeistof en de helderheid van de koplampen worden uitvoerig nagekeken. Mochten wij hierbij op problemen stuiten, zullen wij die oplossen. Nadat wij met dit met u hebben besproken natuurlijk.

Aircoservice

Duitsland, Frankrijk, Spanje en ItaliĆ« zijn de populairste vakantielanden onder de Nederlanders en gezien de hoge temperaturen in die landen, is het wenselijk dat u beschikt over een goedwerkende airco. En op dit moment is dat in Nederland zelf ook geen overbodige luxe. Wij kunnen u verzekeren dat er bij ons op een vakbekwame en milieuverantwoorde manier aan de airco-installatie van uw auto wordt gewerkt. Bel om een afspraak te maken 071-5616057. U kunt ook direct online een afspraak maken.

ANWB Reiswijzer

Als uw auto klaar is voor de reis, kunnen we verder met aantal belangrijke zaken. Denk aan vereiste testen met betrekking tot het coronavirus en andere regelgeving. De eisen en regels kunnen per land verschillen en van de ene op de andere dag veranderen. Ga dit dus goed na voordat u vertrekt. De ANWB Reiswijzer is daarvoor een goed hulpmiddel. Klik hier om naar de reiswijzer te gaan.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *