Tijd voor een andere auto? Bekijk onze occasions!

Showroom

Is uw auto aan vervanging toe of vindt u het zelf gewoon tijd voor een nieuwe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze showroom staat namelijk vol met mooie occasions.

Een auto die bij u past

Met verschillende modellen in verschillende prijsklassen in onze showroom, hebben wij vast en zeker een auto die bij u past. Neem bijvoorbeeld de Peugeot 3008 of de 508, die zijn uitermate geschikt als gezinsauto. Zowel de SUV als de stationwagon bieden naast een elegante uitstraling, namelijk een hoop ruimte. Ook in het aanbod van compactere modellen zitten we goed. Op dit moment staan er bijvoorbeeld ook Peugeots 108 en een 208 in de showroom.

Bekijk het aanbod zelf maar eens >>

Extra hoge inruilprijzen

Op dit moment hanteren wij extra hoge inruilprijzen! Zo is het nu nog aantrekkelijker om uw oude auto in te ruilen en de deur uit te rijden in een van onze mooie occasions.

Afspraak maken

Wilt u een of meerdere occasions liever in het echt bekijken? Maak dan snel een afspraak en dan zien wij u eerdaags in onze showroom verschijnen. Dat kan door te bellen met 071-5616057 of te mailen naar info@robkuiper.nl.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *