Wij gaan ons personeelbestand uitbreiden!

Bij een groeiend bedrijf hoort uitbreiding. Omdat wij het steeds drukker krijgen, gaan wij ons team de komende periode uitbreiden.

Ons team

Momenteel zijn er vier automonteurs werkzaam bij Autobedrijf Rob Kuiper. De in- en verkoop van auto’s komen voor de rekening van Pascal. De boekhouding en administratie worden verzorgd door zijn echtgenote Denise. Per 1 oktober 2021 zal ons team worden aangevuld met een 1e monteur en een leerling monteur!

Groei

De groei van het bedrijf en de aanhoudende drukte zijn onder meer te verklaren door het wegvallen van een concurrent in de regio. Onze naam is hier na bijna 30 jaar wel gevestigd en daarom komen veel autobezitters uit de regio Voorschoten bij ons uit. Wij ontvangen iedereen uiteraard met open armen en zorgen er met deze uitbreiding voor dat wij hen niet alleen persoonlijke, maar ook snelle service kunnen bieden. Belangrijk zijn onze deskundigheid, betrouwbaarheid en natuurlijk ook betaalbaarheid.

U vindt ons aan de Dobbeweg 4 in Voorschoten en wij zijn te bereiken via de telefoon 071-5616057 of via de mail info@robkuiper.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *