25 stuks Peugeot RCZ Asphalt naar Nederland

Peugeot haalt 25 exemplaren van de gelimiteerde RCZ Asphalt naar Nederland. Op de AutoRai in april was ‘ie al te bewonderen en nu weten we ook de prijs: 45.900 euro.

De Peugeot RCZ Asphalt komt naar Nederland. De speciale, gelimiteerde uitvoering was al te zien op de AutoRai in april. Als je op de Peugeot-stand bent geweest dan moet de fraaie, matgrijze RCZ je zijn opgevallen. Peugeot noemt deze kleur Gris Telluric.

De 19 inch lichtmetalen wielen zijn matzwart van kleur en daarachter schuilen hoogglans zwarte remklauwen. Het leder in het interieur is eveneens zwart, de pookknop en delen van het stuur zijn voorzien van Alcantara bekleding. Zilverkleurige stiksels zorgen voor wat contrast en Asphalt-logo’s maken het binnenste van deze speciale uitvoering af.

Verder is de Asphalt-uitvoering voorzien van een JBL-audiosysteem, een alarm, navigatiesysteem en xenonverlichting. Onder de motorkap huist de 200 pk sterke 1.6 THP, de krachtigste motor die Peugeot levert in de RCZ. Er zijn 25 exemplaren beschikbaar voor een prijs van 45.900 euro. De auto is vanaf nu te bestellen.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *