Autonieuws overzicht week 34

15 augustus tot en met 21 augustus.
De week begon goed met het Cocours d’Elegance in Pebble Beach, waar de nieuwe Bentley Mulsanne en de Spyker C8 Aileron Spyder het levenslicht zagen. De IAA van Frankfurt komt steeds dichterbij, deze week onthulden Peugeot en Kia hun belangrijkste primeurs voor die autoshow.

Concours d’Elegance Pebble Beach
Het Concours d’Elegance van Pebble Beach is ieder jaar weer goed voor een aantal exclusieve presentaties. Dit jaar onthulde Bentley de Mulsanne, de indrukwekkende opvolger van de Arnage. Spyker trok het doek af van de C8 Aileron Spyder en het Amerikaanse bedrijf Devon Motorworks presenteerde de ultrasnelle GTX.

Peugeot RCZ
Peugeot liet deze week de eerste foto’s zien van de RCZ. De 2+2-coupé is nauwelijks gewijzigd ten opzichte van de conceptcar die twee jaar geleden op de IAA in Frankfurt stond. Het meest opvallende designelement is de dubbele bolling in het dak en de achterruit.

Kia Venga
Kia gaf deze week de eerste foto’s en informatie vrij van de Venga, de nieuwe B-segment MPV van het merk. De auto komt naast de Soul in het gamma. De Venga is speciaal voor de Europese markt ontworpen en kreeg daarom een Europese naam.

Overige highlights:

Video tips:

Columns:

Meer autonieuws?
Bekijk het volledige nieuwsoverzicht op Autokopen.nl.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *