De nieuwe Peugeot 308 SW

Peugeot presenteert de nieuwe 308 SW. Het model combineert een expressieve stijl met een sportief profiel en een geraffineerd vormgegeven achterzijde. De nieuwe 308 SW is efficiënt en ultramodern, zonder afbreuk te doen aan de essentie en de verwachtingen van klanten in het segment van de compacte stationwagen.

Aan de voorzijde draagt de nieuwe Peugeot 308 SW het nieuwe Peugeot logo in een grille die daar volledig aan is gewijd. Zijn aanwezigheid wordt versterkt door het patroon van de grille dat geleidelijk naar het logo toe convergeert.

De nieuwe Peugeot 308 SW heeft een sterke persoonlijkheid waarbij ‘vormt volgt functie’ als uitgangspunt werd genomen. Het model is ontworpen om de aandacht te trekken en de indruk van een praktische auto te wekken die bedoeld is om gemakkelijk spullen te vervoeren en veel zitruimte te bieden. De wielbasis is 55 mm langer dan die van de Peugeot 308, wat bijdraagt aan het krachtige silhouet en de ruimte achterin.

De nieuwe Peugeot 308 SW is leverbaar met keuze uit meerdere motorvarianten, zoals de plug-in hybrides HYbrid 225 e-EAT8 en HYbrid 180 e-EAT8, de benzineversies PureTech 110 , PureTech 130 en PureTech 130  EAT8 en de dieselversies BlueHDi 130 en BlueHDi 130 EAT8.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *