Deze concept cars mag je niet missen op de AutoRai

Welke concept cars mag je niet missen op de AutoRai? Wij selecteerden de mooiste studiemodellen voor je.

De belangrijkste nieuwtjes van de AutoRai brachten we al in beeld voor je. Nu is het tijd voor een selectie van de mooiste studiemodellen van de beurs. Er is zelfs een wereldprimeur: de Infiniti Q50 Inspiration Line. Het is ook meteen de meest productierijpe concept car die je op de AutoRai zult vinden, eind dit jaar is de speciale Q50 al te bestellen.

De Inspiration Line is door Infiniti Nederland ontwikkeld en heeft een aangepast onderstel, een handgemaakt uitlaatsysteem en bijzondere uiterlijke verfraaiingen, zoals de hoogglans zwarte lichtgewicht wielen, splitter onder de voorbumper en een diffusor. Volgens de importeur zijn de uiterlijke verwijzingen ‘bewust ingetogen’.

Rode stationwagons

De Kia Sportspace is overgevlogen vanuit Genève, waar hij zijn werelddebuut maakte begin maart. De knalrode concept car blikt vooruit naar de Optima Wagon, die later dit jaar wordt onthuld. Een andere rode concept-stationwagon is de Mini Clubman Concept. Deze was vorig jaar al op diverse beurzen te zien en geeft een zeer realistische indruk van de volgende generatie Clubman.

Peugeot pakt uit met de Exalt Concept. Die is niet meer gloednieuw, maar wel bijzonder. Het fraaie ontwerp wordt benadrukt door de speciale haaienhuid-textuur van de lak. En als je toch bij Peugeot bent, neemt dan meteen even een kijkje bij de 2008 DKR. Deze Dakar-uitvoering heeft weinig van doen met de gewone 2008. Dat ontdek je snel genoeg als je ernaast staat, want dit monster torent boven alle andere auto’s op de Peugeot-stand uit.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *