Dubbele lekkage: Peugeot 108 en Renault Twingo [update]

Op een uitgelekte cover van de nieuwe uitgave van het Duitse tijdschrift Autobild zijn de nieuwe stadsauto’s van Renault en Peugeot al te zien. Maak kennis met de nieuwe Twingo en 108! 

Oeps! De cover van het Duitse tijdschrift Autobild is uitgelekt en daarop staan twee belangrijke primeurs voor de aanstaande autosalon van Genève: de nieuwe Renault Twingo en de Peugeot 108. De beelden zijn onder embargo verstrekt aan het tijdschrift, voor een uitgave die later uitkomt.

Renault onthult de nieuwe Twingo vanavond, vooruitlopend op het publieksdebuut in Genève volgende maand. De Twingo is ontwikkeld in samenwerking met Smart, waardoor de techniek van de nieuwe Twingo helemaal anders is: achterwielaandrijving en de motor achterin. Ook heeft het nieuwe model voor het eerst achterdeuren.

De Peugeot 108 is wederom onderdeel van een drieling, die naast de Peugeot bestaat uit de Citroën C1 en de Toyota Aygo. Alle drie de modellen debuteren op de autosalon van Genève, maar waarschijnlijk krijgen we volgende week al de eerste foto’s te zien.

Update 16.40 uur

Er zijn meer foto’s van de Renault Twingo uitgelekt.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *