Eén importeur voor Peugeot en Citroën

De import van de merken Peugeot en Citroën wordt vanaf eind 2012 samengevoegd. Voor nieuwe en bestaande klanten verandert er weinig.

Peugeot en Citroën opereren nu nog onafhankelijk in Nederland. Eind dit jaar wordt de import van de twee merken onder een dak ondergebracht. Toch blijven de twee merken in Nederland allebei hun eigen weg gaan, wat in praktijk betekent dat er weinig verandert.

Het hoofdkantoor van Citroën is nu nog gevestigd op het Stadionplein in Amsterdam. De showroom en werkplaats voor klanten in en rond Amsterdam blijven gewoon bestaan. Dat geldt niet voor het markante Peugeot Experience Center, dat langs de A2 in Breukelen is gevestigd. De deuren van het proefritcentrum sluiten al op 1 juni 2012. Peugeot belooft dat de dealers in Nederland dit gemis kunnen opvangen en een ‘echte Peugeot Experience’ bieden.

Peugeot en Citroën betrekken een nieuw hoofdkantoor in Amsterdam Zuidoost. Voor klanten heeft dit geen gevolgen. De twee merken beloven dat het serviceniveau door deze samenvoeging de komende jaren wordt verhoogd.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *