Facelift en nieuwe motor voor Peugeot 807

De Peugeot 807 ondergaat deze maand een facelift. Naast een gewijzigde voorzijde krijgt het model ook een rijker interieur en een nieuwe motorvariant. De 807 draait al sinds 2002 mee. In Nederland zijn al bijna drieduizend exemplaren van de MPV verkocht.

De vernieuwingen aan het exterieur bevinden zich voornamelijk aan de voorkant van de auto. De grille is gewijzigd en een Peugeot-logo is vergroot. Binnenin de auto zijn andere materialen gebruikt, die het interieur een rijkere uitstraling moeten geven. De uitrusting is uitgebreid met onder meer een Bluetooth-carkit, dvd-systeem met 8-inch beeldscherm en parkeerhulp.

Op basis van de 807 ST is bovendien een speciale, tijdelijke serie samengesteld. De 807 Navteq on Board beschikt onder meer over het RT4-systeem, lichtmetalen velgen met bandenspanningcontrole, dakrails, parkeerhulp, extra getinte ruiten, regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel en automatisch inschakelend dimlicht.

De 170 pk sterke 2,2-liter HDiF uit de 607 en 407 is nu ook beschikbaar voor de 807. De krachtbron is gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak, maar kan vanaf het voorjaar ook worden geleverd in combinatie met een zestraps automaat. De nieuwe versie is leverbaar vanaf 45.768 euro.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *