Fraaie studiemodellen bij Peugeot en Citroën

Update: Citroën heeft bekendgemaakt dat de DS4 verkrijgbaar is vanaf 23.940 euro inclusief btw en BPM.
Kom je naar de AutoRai om spectaculaire conceptcars te bekijken dan kun je bij Citroën en Peugeot je hart ophalen. De Survolt, SR1 en EX1 zijn plaatjes om te zien.

Citroën heeft een enorme stand op de AutoRai met in het midden de Survolt conceptcar. Dit fraaie, elektrisch aangedreven studiemodel is een regelrechte aandachttrekker. Volgens de PR-dame van het Franse merk laat de auto ‘zien dat Citroën vergevorderd is op het gebied van elektrische aandrijving’. Tijdens de AutoRai kun je op een speciaal buitencircuit zelf testrijden met de Citroën C-Zero en andere elektrische auto’s. Het belangrijkste ‘down-to-earth-nieuws’ is de nieuwe DS4, die je op de AutoRai uitgebreid kunt bekijken. Er staan drie exemplaren op de Citroën-stand.

Peugeot Nederland heeft het voor elkaar gekegen om twee recent onthulde conceptcars naar de AutoRai te halen. De EX1 en SR1 zijn allebei fraai maar dienen elk een andere doel. De EX1 is vooral een technische proeftuin, de SR1 een designvoorbode. De PR-dame van Peugeot wil vooral de nadruk leggen op de uitrol van Mu by Peugeot, waarbij het merk een compleet mobiliteitspakket aanbiedt zonder dat je zelf een auto bezit. In Frankrijk was het merk al gestart met deze service maar voor Nederland is Mu by Peugeot nieuw. Neem ook eens kijkje bij de vernieuwde 308 en de RCZ. De coupé is geen nieuws maar hij is op de AutoRai te bewonderen in een speciale matgrijze uitvoering.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *