Hallo, nieuwe Peugeot 508!

Hier zijn de eerste beelden van de nieuwe Peugeot 508! Het nieuwe model heeft veel ontwerptrekjes van het indrukwekkende studiemodel Instinct.

De eerste plaatjes van de nieuwe Peugeot 508 zwerven over het internet. Daardoor kunnen we eerder dan door Peugeot gepland kennis maken met het nieuwe model. Het is een aangename kennismaking, want Peugeot heeft in het productiemodel veel stijlelementen van de fraaie Instinct concept car verwerkt. Kijk bijvoorbeeld naar de led-dagrijverlichting die ver in de bumper doorloopt, de stompe neus en de kenmerkende achterlichten. Opvallend: de 508 draagt zijn modelnaam op de neus.

Er zijn vooral veel beelden van de GT-uitvoering, het rode exemplaar op de foto’s. Die onderscheidt zich van de reguliere versies met dikkere bumpers, een specifieke grille, side skirts en grotere wielen.

Het interieur straalt luxe uit, dankzij de houten sierpanelen, het grote beeldscherm, de slanke ventilatieroosters en natuurlijk de kenmerkende i-Cockpit met klein stuur en hooggeplaatst (digitaal) instrumentenpaneel.

De nieuwe Peugeot 508 komt in de tweede helft van het jaar naar Nederland.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *