Nagenieten van Genève

De persdagen van de Autosalon van Genève zijn voorbij, vandaag openen de poorten voor het publiek. Er was zoveel nieuws, dat we je nog lang niet alles hebben laten zien. Vandaar een overzicht van de laatste fotoreportages uit Genève.

De stortvloed aan nieuws was zó groot, dat we nog niet alles konden laten zien. Dat maken we nu goed met een aantal nieuwe fotoreportages; op onze speciale pagina zijn alle foto’s uit Genève te bekijken. Een aantal merken zijn de afgelopen dagen nog niet aan bod geweest, vandaar dat we hieronder een overzicht hebben gemaakt met de nieuwe fotoreportages.

Abarth
Abarth was in Genève aanwezig met de spectaculaire 500. De kleine 500 was de grote ster op de stand van het roemruchte merk. Klik hier om naar de fotoreportage te gaan.

Audi
Audi pakte uit met de A4 Avant, die een heuse wereldprimeur was op de Autosalon. Verder zagen we de Q7 met V12 TDI en de A3 Cabrio. Klik hier om naar de fotoreportage te gaan.

Citroën
Citroën had twee wereldprimeurs in Zwitserland, de C5 Tourer en de nieuwe Berlingo. Met name de C5 maakte indruk met zijn krachtige verschijning. Deze auto wordt een echte leasetopper. Klik hier om naar de fotoreportage te gaan.

Dacia
Zelfs Dacia had een primeur op de Autosalon: de Sandero. Dit model is niet helemaal nieuw, want hij rijdt in diverse landen al rond als Renault. Opvallend was ook het nieuwe logo van het Roemeense merk. Klik hier om naar de fotoreportage te gaan.

Fiat
Bij Fiat was er een gigantische 500 op de stand te vinden. Het grote nieuws kwam van de Fiorino in personenuitvoering. Verder was er voor de milieufreaks ook de Panda Aria te vinden. Klik hier om naar de fotoreportage te gaan.

Kia
Als er prijs zou zijn voor de lelijkste auto van de show, dan zou de Kia Soul Diva een goede kans maken. Het goudkleurige gedrocht is één van de drie speciale Soul-versies waarmee Kia naar Genève kwam. Als je alle vreemde poespas even wegdenkt, staat hier natuurlijk gewoon een nieuwe compacte Kia MPV. Klik hier om naar de fotoreportage te gaan.

Peugeot
Het belangrijkste nieuws bij Peugeot was de 308 SW, die waarschijnlijk binnen afzienbare tijd de bestverkochte auto van ons land gaat worden. Het model beleefde zijn werelddebuut in Genève. Verder was er een primeur in de vorm van de nieuwe Partner, het zustermodel van de Citroën Berlingo. Klik hier om naar de fotoreportage te gaan.

Skoda
Als laatste hebben we nog de Skoda Superb, een wereldprimeur van de Tsjechen. De nieuwe Superb is een nette, maar vooral grote zakensedan geworden die onnoemelijk veel achterbankruimte biedt. Klik hier om naar de fotoreportage te gaan.

…en dit zagen we ook nog
Alles wat we verder nog zagen op de Salon van Genève. Klik hier voor deel 1 en hier voor deel 2.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *