Nieuwe neus Peugeot 508 gespot

De eerste foto van de vernieuwde Peugeot 508 zwerft over het internet. Waarschijnlijk is de officiële onthulling pas in het najaar.

De Peugeot 508 is er alweer bijna 4 jaar en dat betekent dat het tijd is voor een opfrisbeurt. De vernieuwde 508 wordt waarschijnlijk in het najaar op de autosalon van Parijs gepresenteerd, maar de eerste foto – afkomstig uit – China ligt nu al op straat.

Het kan zijn dat de Chinese versie op details verschilt van de Europese, maar verder is dit gewoon de vernieuwde 508 zoals wij die hier krijgen. Peugeot heeft flink zijn best gedaan. Opvallend is dat de grille juist kleiner is geworden, terwijl steeds meer auto’s juist een steeds grotere ‘mond’ krijgen. Het merk voegt wat chroom toe om de grille toch op te laten vallen.

Ook de koplampunits zijn gewijzigd en hebben nu een ‘hapje eruit’, zoals gebruikelijk is bij Peugeots van vandaag. De voorbumper is eveneens vernieuwd. We hebben helaas nog geen foto’s van de achterkant. De technische wijzigingen zullen niet al te groot zijn, de 508 is motorisch nog steeds bij de tijd.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *