Nieuwe uitvoeringen Peugeot Expert

Peugeot breidt het aanbod van de Expert uit met drie nieuwe uitvoeringen: Grip, Asphalt en Urban. De nieuwe versies zijn afgestemd op specifieke toepassingen van de bedrijfswagen.

Peugeot komt met nieuwe uitvoeringen van de Expert. Het aanbod van de bedrijfswagen wordt aangevuld met de offroad-versie Grip en de handige Asphalt en Urban-uitvoeringen. Verder kondigt het merk aan dat alle motoren nu voldoen aan de strengste Euro 6b-temp emissie-eisen.

Expert Grip

De uitvoering Grip is voor ondernemers die wel eens buiten de gebaande paden komen. Deze versie heeft geen vierwielaandrijving, maar de extra bodemspeling, de motorbeschermingsplaat en het slimme gripsysteem Grip Control zorgen er toch voor dat de Expert op onverhard terrein beter uit de verf komt. De Expert Grip is ook uitgerust met drie zitplaatsen voorin en een volwaardig reservewiel. Peugeot levert deze uitvoering met 120 en 150 pk sterke BlueHDi dieselmotoren, in de lengtevarianten Standard en Long.

Urban en Asphalt

De korte variant van de Expert is binnenkort te verkrijgen in de Urban-uitvoering, voor bijvoorbeeld koeriersbedrijven. De uitrusting omvat een multimediasysteem met 7 inch aanraakscherm, keyless entry&start, een parkeercamera, dodehoekdetectie, airconditioning en mistlichten. Voor de Standard en Long-versies heeft Peugeot de Asphalt-uitvoering samengesteld. Naast de meeste van de genoemde voorzieningen van de Urban-uitvoering bestaat de uitrusting uit een rijbaanassistent, een verkeersbordenlezer, automatisch grootlicht, regen- en lichtsensoren, extra isolatie en vermoeidheidsherkenning. Zowel de Urban als de Asphalt-uitvoering is verkrijgbaar in combinatie met de 120, 150 en 180 pk dieselmotoren.

De Nederlandse prijzen van de nieuwe uitvoeringen zijn nog niet bekend.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *