Peugeot 108 nu al te zien in Nederland

Hij staat op 19 juni in de showroom, maar voor wie daarop niet kan wachten heeft Peugeot deze week in de Amsterdamse Kalverstraat een pop-up store geopend waar de nieuwe 108 al te zien is.

Peugeot laat de nieuwe 108 deze week al in Nederland zien. In de Amsterdamse Kalverstraat heeft het merk een pop-up store geopend waar de auto al te zien is. Maar, zoals dat gaat met pop-up stores, je moet snel zijn want alleen deze week is de winkel geopend.

De 108 is tot en met zondag te zien in de Kalverstraat, daarna sluit de winkel weer zijn deuren. Heel lang hoef je daarna niet te wachten totdat de 108 weer te bewonderen is, op 19 juni verschijnt hij bij de dealers.

De 108 is de nieuwe stadsauto van Peugeot, hij volgt de 107 op en is net als die auto onderdeel van een drieling met de Citroën C1 en Toyota Aygo. Veel meer dan bij de vorige generatie hebben de drie auto’s een onderscheidend uiterlijk. De 108 is verregaand te personaliseren met kleuren, stickers en andere accessoires. De vanafprijs bedraagt 9.690 euro.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *