Peugeot 207 CC Roland Garros: Franse open

Het tennistoernooi Roland Garros in Parijs staat dit jaar bol van de verrassingen. Minder verrassend is dat trouw sponsor Peugeot een actiemodel heeft vernoemd naar het Franse open. Het gaat om een speciale uitvoering van de 207 CC.

De Peugeot 207 CC Roland Garros combineert zoals gebruikelijk comfort met sportiviteit. Het exterieur is verrijkt met onder meer 17-inch lichtmetalen velgen, een verchroomd uitlaatsierstuk, terwijl het interieur wordt voorzien van een speciaal instrumentarium met witte wijzerplaten, tweekleurige lederen bekleding en aluminium pedalen en pookknop.

De extra uitrusting bestaat verder uit onder andere parkeersensoren aan de achterzijde en dual zone airconditioning. Uiteraard is het actiemodel ook voorzien van de nodige badges en logo’s.

De Roland Garros-editie van de Peugeot 207 CC is leverbaar vanaf 27.790 euro voor de versie met 120 pk sterke 1.6 VTi-motor. De 150 pk sterke 1.6 THP turbomotor is er vanaf 29.990 euro. Er is keuze uit twee exterieurkleuren, namelijk Gris Emitage en Noir Obsidien, vrij vertaald grijs en zwart.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *