Peugeot 207 ook in Le Mans-trim

Peugeot heeft de smaak te pakken van de actiemodellen. Na een Roland Garros-editie van de 207 CC is er nu ook een Le Mans-uitvoering van de reguliere 207. Uiteraard staat ook dit model in het teken van sportiviteit.

De Peugeot 207 Le Mans is er alleen als witte of zwarte driedeurs met een 150 pk sterke 1,6-liter turbomotor of een 110 pk sterke 1,6-liter dieselmotor. De prijzen zijn respectievelijk 23.910 euro en 25.310 euro.

Het actiemodel is standaard uitgerust met onder meer 17-inch Pitlane velgen, donkere chromen koplampomlijstingen, sportstoelen en diverse aluminium accenten in het interieur. De bestuurder heeft bovendien de beschikking over cruise control, parkeersensoren aan de achterzijde, ESP en een radio/cd/mp3-speler.

Peugeot is dit jaar met drie equipes vertegenwoordigd op Le Mans. Afgelopen week liet het Franse merk weer veel van zich horen tijdens de officiële testsessie. Terwijl Stéphane Sarrazin de snelste rondetijd liet noteren, schreef Marc Gené een 908 HDi FAP volledig af in een spectaculaire crash. Tijdens de 24-uurs race, die op 14 en 15 juni wordt verreden, komen ook onder meer Jacques Villeneuve en Alexander Würz voor Peugeot in actie.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *