Peugeot 207 SW komt naar buiten

Peugeot springt slordig om met de stationwagonuitvoering van de 207. Terwijl op de autotentoonstellingen nog slechts de 207 SW Outdoor concept te zien is, rijdt in het wild reeds de productieversie van de compacte stationwagen rond.

Op de website www.forum-peugeot.com zijn de eerste foto’s van de definitieve 207 SW opgedoken, genomen op het fabrieksterrein van Peugeot in Poissy. Momenteel rolt daar een voorserie van de 207 SW van de band; een aantal van die auto’s stond open en bloot geparkeerd, waardoor spionagefotografen probleemloos konden toeslaan. In juli verschijnt de 207 SW pas officieel in de showroom.

Op AutoRAI 2007 toont Peugeot de avontuurlijke 207 SW Outdoor, die ook in Genève te zien was. In grote lijnen is deze concept car gelijk aan het productiemodel, maar conform de huidige trend is deze auto voorzien van allerlei stoere stylingelementen die de Peugeot een terreinwagenachtig uiterlijk moeten geven, zoals ook Volkswagen heeft gedaan met zijn Cross-modellen. In de praktijk moet de Peugeot 207 SW het overigens eerder gaan opnemen tegen de Skoda Fabia Combi en de onlangs aangekondigde Renault Clio Break.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *