Peugeot 208 Griffe: eerste in reeks

Peugeot introduceert de komende tijd een reeks gelimiteerde 208-uitvoeringen. De Griffe is de eerste, er zijn 280 exemplaren beschikbaar.

Peugeot introduceert de eerste in een reeks bijzondere uitvoeringen van de 208. De Griffe mag het spits afbijten en komt in een gelimiteerde oplage van 280 stuks. Het meest bijzondere aan de auto is de speciaal voor dit model ontworpen lederen bekleding.

Het leder is, afhankelijk van de buitenkleur, uitgevoerd in een of twee kleuren. Kies je voor een witte of lichtgrijze 208 Griffe dan zijn de stoelen zwart, als je een zwarte of donkergrijze auto neemt dan wisselen de kleuren zwart en lichtgrijs elkaar af op het zitmeubilair.

De Griffe is aan de buitenkant te herkennen aan de two-tone lichtmetalen wielen en de extra getinte achterste ruiten. Naast de optische verfraaiingen is de gelimiteerde uitvoering voorzien van: touchscreen met navigatiesysteem, Bluetooth, parkeersensoren achter en elektrisch inklapbare buitenspiegels. De 208 Griffe is er alleen als vijfdeurs met 95 pk sterke 1.4 VTi-motor. De prijs bedraagt 20.990 euro.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *