Peugeot 3008 Hybrid4: eerst introductiemodel

Wil jij als een van de eerste personen ter wereld in een dieselhybride rondrijden? Heb je er wel wat over om een speciaal uitgevoerde, gelimiteerde versie te bezitten? Dan komt Peugeot nu met de auto voor jou.

Peugeot brengt nog voor de officiële introductie van de 3008 Hybrid4 een Limited Edition uit. Er worden slechts driehonderd exemplaren verkocht van deze eerste serie, alle voorzien van een serienummer. Wil jij de eerste dieselhybride ter wereld bemachtigen dan kun je dit vanaf donderdag aanstaande (3 maart) laten weten aan de dealer.

Het introductiemodel is voorzien van witte parelmoer lak. De donkere koplampen zijn afgezet met chromen LED-dagrijlichtjes. Ook de portier handgrepen zijn in chroom uitgevoerd. Twee tinten leer kleuren het interieur. Het dashboard is ook met leder bekleed. Op de portierplaten, middenarmsteun en het instrumentenpaneel vallen de contrasterende stiksels op. Het speciale stuurwiel heeft aluminium duimtabs.

De Limited Edition is standaard voorzien van een groot panaromadak. Ook biedt Peugeot een parkeerhulp rondom aan. De 3008 Hybrid4 Limited Edition is te koop voor 48.980 euro. De ‘reguliere’ 3008 Hybrid4, die later volgt en hiernaast is afgebeeld, krijgt een vanafprijs van 44.090 euro.

Alle Peugeot 3008 Hybrid4-modellen zijn voorzien van vierwielaandrijving, een 163 pk sterke tweeliter HDI-dieselmotor en een elektromotor van 37 pk. De CO2-uitstoot bij gecombineerd gebruik ligt volgens de fabriekscijfers op 99 g/km aan CO2. Peugeot presenteert de Limited Edition op de autosalon van Genève, die deze week de deuren opent.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *