Peugeot 307 CC klaar voor de zomer

Peugeot introduceert een zonnige en stijlvolle uitvoering van de Peugeot 307 CC. De ‘Palm Beach’ is standaard uitgerust met onder meer lederen bekleding, navigatiesysteem en 17-inch lichtmetalen velgen. Het totale voordeel loopt op tot wel 3.000 euro.

De Peugeot 307 CC Palm Beach is gebaseerd op de uitvoering met 143 pk sterke tweeliter zestienklepper. De auto is leverbaar met handgeschakelde vijfbak of een viertraps automaat. De Palm Beach is voorzien van het Pack Visibilité, dat een regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel en automatisch inschakelend dimlicht omvat. Ook het nieuwe RT4-communicatiesysteem is aanwezig. Hierin zijn radio, cd-speler, telefoon, navigatie en 30 Gb harde schijf geïntegreerd.

De extra’s vertegenwoordigen een waarde van ruim vijfduizend euro, maar Peugeot brengt er slechts ruim tweeduizend euro voor in rekening. De Peugeot 307 CC Palm Beach is daardoor leverbaar vanaf 35.160 euro. De versie met automaat is er vanaf 36.136 euro. Er is keuze uit acht carrosseriekleuren. Van de 307 CC zijn sinds de introductie eind 2003 ongeveer 4.200 exemplaren verkocht in Nederland. Wereldwijd staat de teller al op ruim 150.000 stuks.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *