Peugeot 308 CC: laat zomer 2009 maar komen

De eerste beelden van de Peugeot 308 CC zijn uitgelekt. De nieuwe Coupé Cabriolet van Peugeot maakt z’n officiële debuut pas na de zomer, op de Autosalon van Parijs in oktober.

De Peugeot 308 CC volgt de 307 CC op en oogt een stuk gebalanceerder dan z’n voorganger, die in verhouding een wat lange kont heeft. Voor zover we kunnen beoordelen oogt de 308 CC een stuk ranker en compacter en heeft Peugeot flink z’n best gedaan om de CC te onderscheiden van de rest van het gamma.

Zo zien we een totaal afwijkende en sportiever vormgegeven voorbumper. Opvallend zijn de slanke en sierlijke achterlichten en de dubbele nepdiffuser onderin de achterbumper. De CC heeft zelfs wel iets weg van de RC-Z conceptcar maar die zal in een later stadium als apart model verschijnen.

De 308 CC heeft een dak dat in twee delen opklapt in de bagageruimte. Verdere informatie ontbreekt nog, daarvoor moeten we wachten op de officiële gegevens. Zoals gezegd maakt de CC zijn publieksdebuut op de Autosalon van Parijs in oktober.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *