Peugeot 308 heeft zaken op orde

Peugeot breidt het leveringsprogramma van de nieuwe Peugeot 308 uit met de Pack Business uitvoering, die we ook kennen van de Peugeot 407. Het pakket, met onder meer een RD4-radio, cruise control en Bluetooth carkit, moet zakelijke rijders over de streep trekken.

Het Pack Business is beschikbaar voor de uitrustingsniveaus X-line en XS. Op de X-line vergt het een extra investering van 595 euro. De standaarduitrusting, met onder meer airconditioning, wordt dan uitgebreid met een RD4-radio met mp3-afspeelmogelijkheid, een Bluetooth carkit voor de mobiele telefoon en een geavanceerde cruise control.

Voor de Peugeot 308 XS is het Pack Business wat duurder. De meerprijs bedraagt 1.995 euro. Daar staat natuurlijk het nodige tegenover. Het pakket omvat een volautomatische climate control en een geavanceerd RT4-navigatiesysteem met geïntegreerde telefoon en een elektrisch inklapbaar kleurenscherm. Bovendien bevat het systeem een harde schijf met 30 GB opslagruimte voor Europese wegenkaarten en muziek. De Peugeot 308 is leverbaar vanaf 18.477 euro. Leasen kan vanaf 395 euro per maand.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *