Peugeot 308 krijgt bescheidener neusje

De gefacelifte Peugeot 308 die volgend jaar op de markt komt krijgt een bescheidener neusje dan de huidige versie. Dat is te zien op de foto’s van het vernieuwde model, die via internet zijn uitgelekt.

Peugeot geeft de 308 nu alweer een facelift, slechts twee jaar nadat het model op de markt kwam. De introductie staat pas gepland voor de autosalon van Genève in maart volgend jaar maar de eerste foto’s zijn al op internet terecht gekomen.

De 308 op de foto’s is een sedan, die in Europa niet leverbaar is. Deze foto komt uit China en laat zeer duidelijk het nieuwe gezicht van de compacte middenklasser zien. In lijn met de 5008 krijgt de vernieuwde 308 een bescheidener grille met horizontale lamellen.

De vernieuwde motorkap is minder gewelfd waardoor het ontwerp meer rust uitstraalt. Het logo prijkt nadrukkelijker op de neus. De vernieuwde 308 krijgt LED-verrlichting achter en optioneel ook aan voorkant in de vorm van dagrijverlichting. De Europese versie kan op details nog afwijken van het hier getoonde exemplaar. Begin volgend jaar zal Peugeot zelf de nodige informatie naar buiten brengen.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *