Peugeot e-Expert tot International Van of the Year 2021 verkozen

De Peugeot e-Expert is verkozen tot International Van of the Year 2021. Het merk heeft bij deze elektrische bedrijfswagen geen enkel compromis gesloten ten opzichte van bestelauto’s op brandstof.

De Peugeot e-Expert is verkozen tot International Van of the Year (Internationale Bestelauto van het Jaar) 2021. De jury roemt de bestelwagen vanwege de geschiktheid voor alle ondernemers en rijders: de bedrijfswagen is er in veel uitvoeringen en kan bovendien worden aangepast om het dagelijks werk voor alle ondernemingen makkelijker te maken.

Ongeacht de uitvoering beschik je als rijder over de nieuwste technische snufjes; eerder beschreven we uitgebreid de specificaties. In vergelijking tot bestelauto’s op brandstof heeft Peugeot met deze elektrische bedrijfswagen geen compromissen gesloten. Zo ben je met de emissieloze e-Expert klaar voor de toekomst. 

Sinds eind vorig jaar is de Peugeot e-Expert leverbaar. De prijzen exclusief btw en BPM van de (kleinste) Compact-uitvoering beginnen bij 28.300 euro. Aanstaand jaar introduceert Peugeot nieuwe diensten: Easy Charge voor laadpunten; Easy Move met onder meer smartphone-apps en huurdiensten; en Easy Care, waaronder bijvoorbeelt de batterijgarantie (8 jaar of 160.000 km) en pechhulp van elektrische auto’s vallen. 

Vorig jaar viel Peugeot ook in de prijzen bij de International Van of the Year-verkiezingen, met de Peugeot Partner. Ook nu gaat de hoofdprijs mede naar de aan de e-Xpert verwante Citroën ë-Jumpy en Opel Vivaro-e.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *