Peugeot e-Rifter en e-Traveller alleen nog elektrisch

Vanaf nu kun je de Peugeot Rifter en Traveller nieuw alleen nog krijgen met elektrische aandrijving. Hetzelfde geldt voor de bedrijfswagen Expert Combi.

Peugeot versnelt de elektrificatie van het aanbod. Vanaf deze maand kun je de drie modellen alleen nog bestellen als 100 procent elektrische auto: de MPV’s e-Rifter en e-Traveller en de bedrijfsauto e-Expert Combi. 

De kleine MPV Peugeot e-Rifter heeft een 100 kW / 136 pk sterke elektromotor. De capaciteit van het accupack ligt op 50 kWh. Volgens de WLTP-test komt de actieradius daarmee uit op maximaal 280 km. De grotere MPV e-Traveller is uitgevoerd met dezelfde motor. Er is keuze uit twee batterijen, van 50 of van 75 kWh. Met de laatste ligt het bereik op 330 km. In de verlengde uitvoering van de e-Traveller passen maximaal negen personen. 

De e-Expert Combi is de bestelwagenuitvoering van de e-Traveller. Ook deze bedrijfswagen is leverbaar in bovengenoemde twee batterijversies. Daarvan kan het 50 kWh-exemplaar bij een snellaadstation voor 80 procent opgeladen worden in slechts een half uur. De Peugeot e-Expert Combi, Internationale Bedrijfswagen van het Jaar 2021, is leverbaar in drie lengtes. 

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *