Peugeot fiets overhandigd aan blije winnaar

Peugeot Nederland en Autokopen.nl organiseerden onlangs een prijsvraag met als hoofdprijs een prachtige Peugeot fiets. Vandaag vond de prijsuitreiking plaats in het Peugeot Experience Center in Breukelen.

Willy Biezeman-Lebbink is de gelukkige winnares van de Peugeot Outdoor & Trekking-fiets in Black & Silver edition. Deze prachtige fiets was de hoofdprijs in de door Peugeot Nederland en Autokopen.nl georganiseerde prijsvraag. Het Peugeot Experience Center in Breukelen was vandaag het decor van de prijsuitreiking.

Mevrouw Biezeman kreeg de fiets en een mooie bos bloemen overhandigd uit handen van Hans Laumans, Manager Gebruikte Auto’s bij Peugeot en Peter van Hulsen, Portal Manager bij Autokopen.nl. Uiteraard is de winnares erg blij met haar mooie fiets, die binnenkort in de juiste maat bij haar wordt afgeleverd.

“Ik ben erg gelukkig met de gewonnen fiets en wil Peugeot Nederland en Autokopen.nl bedanken voor de mooie prijs. Ik ga de fiets zo snel mogelijk uitproberen en ik verheug me erop om deze zomer lekker te gaan fietsen,” aldus mevrouw Biezeman. Ze besluit: “Ik kijk altijd op Autokopen.nl omdat we op zoek zijn naar een nieuwe auto. Vooral de speciale pagina’s met het nieuws van de Autosalon van Genève en de AutoRai vind ik erg interessant.”

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *