Peugeot haalt gelimiteerde RCZ Onyx naar Nederland

Peugeot gaat de RCZ Onyx naar Nederland halen. Deze gelimiteerde uitvoering onderscheidt zich met speciale bekleding en hoogglans zwarte details.

De Peugeot RCZ Onyx zou oorspronkelijk alleen in Duitsland en Frankrijk worden geleverd maar Peugeot Nederland haalt het gelimiteerde model tóch deze kant op. De productie start later deze maand.

Aan de buitenkant is de RZC Onyx te herkennen aan de hoogglans zwarte grille en spiegelkappen en de 19 inch lichtmetalen Sortilege-wielen. Als optie kun je voor een subtiele striping kiezen. Het interieur kenmerkt zich met speciale 3D-bekleding, die bestaat uit een combinatie van stof en leder. Ook heeft de Onyx een sportstuur en bevat de meeruitrusting een pakket elektrische snufjes, waaronder een regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel en een lichtsensor.

De RCZ Onyx is verkrijgbaar met twee motoren, de 1.6 THP met 155 pk voor 34.300 euro en de 1.6 THP met 155 pk voor 36.900 euro. Er zijn drie kleuren leverbaar: Gris Sidobre, Gris Haria en Noir Perla Nera.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *