Peugeot in Genève met de nieuwe 207

Twee persdagen zijn op de Salon de l’Auto Genève 2006 eigenlijk niet genoeg om al het nieuws dat er te zien is in je op te nemen. Zelden was er zo’n overvloed aan primeurs te bewonderen.

Autokopen.nl was er voor u en verzamelde er al het nieuws. Vrijwel alle automerken kwamen wel met één of twee nieuwe typen op de proppen. Een volledig overzicht vindt u op onze Genève-pagina

PEUGEOT steelt de show met zijn nieuwe 207. Rond dit model, dat in de succesvolle wielsporen treedt van ijzersterke nummers als de 205 en de 206, zijn de verwachtingen natuurlijk bijzonder hoog gespannen. Voor de vaderlandse autopers staan de eerste testritten gepland voor de derde week van maart. Echter, tot nu toe tastten we nog in het duister omtrent de prijzen. Op de persdag is dit geheim ontraadseld: de vanafprijs voor de 207 bedraagt 13.999 euro voor de 1.4 XR. De X-Line uitvoering kost vanaf 15.590 euro. Het speciale introductiemodel XS Première 1.4 staat vanaf 17.990 euro in de prijslijst. En wie wil dieselen, moet rekenen op een vanafprijs van 17.490 euro voor de 207 met het 1,4 liter dieselaggregaat.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *