Peugeot positioneert Traveller als opvolger 807

De grote MPV Peugeot 807 is er al even niet meer, maar nu dient zijn opvolger zich aan. De personenversie van de nieuwe bestelwagen Traveller biedt heel veel luxe.

Peugeot komt met meer informatie over de personenautoversie van de Traveller, de nieuwe middelgrote bestelwagen van het merk. Uit alles blijkt dat Peugeot de auto neerzet als opvolger van de grote MPV 807, die in 2014 uit productie ging. Het merk trekt een blik luxe voorzieningen open, om het de inzittenden naar de zin te maken.

De versie voor particulieren heet Combispace en komt in twee uitrustingsniveaus: Active en Allure. Er zijn drie lengtes: 4,60 meter, 4,95 meter en 5,30 meter lang en verder kun je kiezen voor vijf, zeven of acht zitplaatsen. De Traveller Comispace is verkrijgbaar met vele luxe opties, zoals automatisch openende schuifdeuren, een panoramadak, airconditioning met drie zones en indirecte luchtstromen, sfeerverlichting, lederen stoelbekleding, xenonverlichting en 17 inch lichtmetalen wielen.

Voor de zakelijke markt, denk aan taxibedrijven of hotels, heeft Peugeot de Business-uitvoering met 5 tot 9 zitplaatsen en de Business VIP-versie, met zes of zeven zitplaatsen. De stoelen achterin staan bij deze luxe uitvoering tegenover elkaar en zijn met leder bekleed. Ook de zakelijke uitvoeringen zijn in de eerdergenoemde lengtevarianten leverbaar. Bijzonder is dat ook de kortste versie van 4,60 meter leverbaar is met negen zitplaatsen.

Peugeot levert de Traveller vanaf de zomer in met vier verschillende dieselsmaken: een 1.6 BlueHDi met 95 en 115 pk en een 2.0 BlueHDi met 150 of 180 pk. Die laatste motorvariant is standaard gekoppeld aan een zestraps automaat. De motoren voldoen aan de Euro6-uitlaatgasnorm en zijn voorzien van SCR-techniek, waarmee schadelijke NOx-deeltjes voor een groot gedeelte worden afgebroken in het uitlaatsysteem.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *