Peugeot stelt nieuwe Partner voor

Peugeot introduceert in het tweede kwartaal van 2008 een nieuwe versie van de succesvolle bedrijfsauto Partner. Ook ditmaal komt er een Tepee-variant die geschikt is voor personenvervoer. En in de Outdoor-trim zelfs voor avontuurlijke uitstapjes.

De nieuwe Peugeot Partner is 4,38 meter lang. Het laadvolume bedraagt 3,3 kubieke meter en het maximum laadvermogen is 850 kilogram. Doordat in Nederland de tussenwand verplicht is, gaat het grootste voordeel van het innovatieve Multi-Flex-systeem aan onze neus voorbij. Hiermee zou de 1,80 meter lange laadvloer namelijk verlengd kunnen worden tot drie meter, door het wegklappen van de passagiersstoel. Daarnaast is het mogelijk een derde zitplaats voorin te creëren, een primeur in het segment van de kleine bestelauto’s.

De Peugeot Partner is in de vorm van de Tepee ook te gebruiken als MPV. Mensen die op zoek zijn naar een ruime en flexibele auto, doen er goed aan dit model te overwegen. De Partner Tepee beschikt bijvoorbeeld over drie separaat opklapbare achterstoelen. Het vernieuwde Zenith dak maakt bovendien het interieur nog lichter. Voor avontuurlijke types is de Partner Tepee Outdoor, met goede terreineigenschappen en gepersonifieerd design een interessante optie.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *