Peugeot Traveller i-Lab: luxebusje met enorme tablet

Peugeot benadrukt nogmaals de luxe die de Traveller kan bieden. De i-Lab Concept is een visie op zakelijk vervoer in de toekomst.

Peugeot laat op de autosalon van Genève volgende maand niet alleen de reguliere personenuitvoeringen van de Traveller zien, maar ook de i-Lab Concept. Die moet nogmaals benadrukken welke mogelijkheden de auto biedt. Het studiemodel geeft daarnaast de visie van Peugeot op zakelijk vervoer in de toekomst.

De i-Lab is voorzien van opvallende bestickering op geblindeerde ruiten, waarachter de passagiers privacy hebben. De auto is chic aangekleed met een metallicbruine lakkleur en lichtmetalen wielen, terwijl binnenin de stoelen zijn bekleed met een combinatie van leder en Alcantara.

De passagiers, die tegenover elkaar zitten op luxe stoelen, hebben de beschikking over een enorme (32 inch) tablet van Samsung, die gekoppeld kan worden aan een virtual reality-bril. Het geluid wordt verzorgd door het Franse audiomerk Focal, dat maar liefst zeventien luidsprekers in de auto monteerde.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *