Vanafprijs vernieuwde Peugeot 508 bekend

Peugeot heeft het leveringsgamma van de vernieuwde 508 bekend gemaakt. De vanafprijs bedraagt 28.940 euro.

De vernieuwde Peugeot 508 verschijnt in september in de showroom. Het assortiment begint onveranderd bij de uitvoering 1.6 THP Acces met 120 pk. Deze kost nu 200 euro meer dan voorheen, namelijk 28.940 euro. Daar krijg je wel wat voor terug, de standaarduitrusting is uitgebreid met led-dagrijverlichting, lederen bekleding op het stuur, elektrisch bedienbare ramen achter en een bandenspanningscontrolesysteem.

Verder blijft de 508 leverbaar als Active, Allure en GT, al wordt die laatste uitvoering in de meeste gevallen vervangen door de nieuwe GT Line. Die heeft als extra’s ten opzichte van de GT halflederen bekleding met rode stiksels, full-ledverlichting en achteruitrijcamera. De meerprijs van de GT-Line-uitvoering ten opzichte van de Allure bedraagt 2.600 euro.

Voor zakelijke rijders staat er weer een uitgebreid assortiment Blue Lease-uitvoeringen klaar. Naast de Blue Lease is er de luxe Blue Lease GT Line. Bijna alle dieselmotoren vallen in de 20 procent bijtellingscategorie. De nieuwe, 165 pk sterke 1.6 e-THP is er ook als Blue Lease, vanaf 30.560 euro.

De complete prijslijst volgt binnenkort, inclusief de prijzen van de Hybrid4-uitvoeringen met 14 procent bijtelling en die van de RXH cross-over-versie. 

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *