Vernieuwde Peugeot 107 goedkoper

De Peugeot 107 is vernieuwd en heeft dus ook nieuwe prijzen. Er is goed nieuws te melden op dat gebied, de auto is namelijk 800 euro goedkoper geworden.

Peugeot biedt de vernieuwde 107 aan vanaf 8.390 euro. Los van de enorme kortingen waarmee de uitgaande 107 de laatste maanden werd aangeboden, ligt de basisprijs van de 107 nu 800 euro lager dan voorheen.

Er zijn twee uitrustingsniveaus: Acces en Active. Die eerste is voorzien van twee airbags en een in hoogte verstelbaar stuur. De motor is de bekende 1.0 driecilinder, die nu nog maar 99 g/km CO2 uitstoot – goed voor vrijstelling van BPM in heel 2012. Tegen een meerprijs van 199 euro levert Peugeot airconditioning.

De Active maakt het vertoeven in de 107 een stuk aangenamer dankzij de standaard aanwezige centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, een radio/cd-speler en een toerenteller. De meerprijs ten opzichte van het instapmodel bedraagt 1.200 euro. Wil je achterportieren, dan rekent Peugeot 300 euro extra. Een 2-Tronic automaat is ook leverbaar, alleen op de Active voor 500 euro.

Om de komst van de vernieuwde 107 te vieren start Peugeot in maart met een gelimiteerde oplage van 500 stuks. Deze ‘Première’ gedoopte uitvoering is uitgevoerd in de kleur Noir Coldera (zwart) en onderscheidt zich met aluminiumkleurige details in het interieur, led-dagrijverlichting, airconditioning en Bluetooth. De prijs bedraagt 10.500 euro, voor de driedeurs.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *