Service

Autobedrijf Rob Kuiper gaat verder dan alleen verkoop en het onderhoud aan uw auto. U kunt bij ons onder andere voor de volgende services terecht.

Aircoservice

Peugeotspecialist Rob Kuiper is een goed gekeurd AIRCO- bedrijf. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat er op een vakbekwame en milieuverantwoorde manier aan de airco-installatie van uw auto wordt gewerkt. Bel om een afspraak te maken 071-5616057. U kunt ook direct online een afspraak maken.

Bandenservice

Winterbanden zijn autobanden welke speciaal zijn ontwikkeld voor winterse omstandigheden. De winterband is ook in Nederland met zijn relatief zachte winters en vlakke wegen de veiligste band.

Winterbanden zijn van een speciale rubbersamenstelling die bij koude temperaturen in sneeuw en op natte wegen beter presteren dan gewone zomerbanden.

Wij regelen voor u:

  • Verkoop van winterbanden
  • Stalling winter/ zomerbanden
    1 jaar stalling incl. 2x bandenwissel: € 100,-

Bel om een afspraak te maken 071-5616057. U kunt ook direct online een afspraak maken.

Poetsservice

Wilt u uw auto weer in showroomstaat hebben, maak dan gebruik van onze poetsservice. Uw auto wordt van binnen en van buiten volledig gereinigd en gepoetst. Bel om een afspraak te maken 071-5616057. U kunt ook direct online een afspraak maken.

Goedkoopste trekhaak

Wij zijn aangesloten bij Trekhaken.nl. Het voordeel voor u is dat de trekhaak tegen de hoogst mogelijk korting aan u geleverd kan worden.

U bestelt via deze site de trekhaak met alle benodigdheden en wij zorgen voor plaatsing. Vul hieronder uw kenteken in om direct uw trekhaak te kunnen bestellen en volg de verdere instructies in het scherm.

Plaats uw bestelling